Vaardigheid personal brand | creativiteit

Creativiteit is belangrijk voor een goede social selling aanpak. Ten eerste om jezelf goed te kunnen presenteren. Een goede website, visual storytelling, videofilmpjes of interessante blogs/vlogs. Ten tweede vind ik dat je als ondernemer de klant iedere keer weer moet verrassen, zodat deze nieuwsgierig blijft naar je bedrijf en product.

icoontje met een blad met ezelsoor en pen als representatie voor creativiteit  | advies en ondersteuning in social selling aan mkb .

Waarom ik creatief ben:

Fotograferen doe ik graag. De meeste foto´s op mijn website heb ik zelf genomen. Ook de afbeeldingen op mijn website heb ik zelf met GIMP, een open source variant van Photoshop, gemaakt. Tenslote vind ik het prettig om te schrijven. Ik post veel berichten in de vorm van kleine blogs op Instagram en Facebook. De ervaring voor het schrijven van teksten heb ik opgedaan tijdens een half jaar stage bij het Chemisch Weekblad. Mijn hobby is HDR (High Dynamic Range) fotografie, waarbij je foto´s met verschillende belichtingen combineert tot een foto.

wil je meer door mij gemaakte foto´s zien?

Ik heb een facebookpagina en een instagram account met mijn werk, resp. Iwan Koenderman Photography en iwansfoto. Lees vooral ook mijn blogs op mijn blogpagina.