De beste creatieve online profiler voor jou!

Ik ben creatief, analytisch en een doorzetter. Het ondernemerschap ken ik van dichtbij. Ik heb ruim 14 jaar in een familiebedrijf gewerkt. In die tijd heb ik recessies meegemaakt. Heb ik ondervonden wat dat met je doet. Zelfs in crisistijd kwamen er nog klanten aan de deur, die onze producten waardeerden. Voor hun was de prijs geen issue. Zulke klanten moeten je wel kunnen vinden. Ik weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Ik ben dus gemotiveerd om me 100% voor jou in te zetten. Lees verder!

Met mijn creativiteit wil ik je helpen

Laadsnelheid en webperformance tellen. Ik kan heel snelle opvallende websites voor je maken. Met mooie foto´s en teksten. Ik ben creatief. Mijn hobby is HDR (High Dynamic Range) fotografie. Ik kan daarbij de juiste oplossing voor jouw vraag bedenken. Ik ben namelijk ook een analytisch ingestelde online profiler. Bij mijn vorige werk liep ik vaak tegen nieuwe regelgeving of een probleem aan.

Voor het bedenken van een oplossing daarvoor, moest ik heel snel nieuwe kennis opdoen. Daarvoor heb je analytisch vermogen nodig. Hoe dan ook help ik je met meer online zichtbaar worden. Ik ben een doorzetter. Voor online profileren heb je de langste adem nodig. Bovendien ben ik opgegroeid in een ondernemersgezin. In het familiebedrijf had ik contact met de klanten, maakte de offertes en handelde de vragen af.

Wil je door mij gemaakte foto´s zien?

Mijn missie. Social selling geheel omarmd

Ik denk dat als een bedrijf het concept social selling geheel omarmt en door het gehele bedrijf doorvoert, het resultaat succesvol kan zijn. Klanten hebben dan hetzelfde beeld online én offline van het bedrijf. Hoe je online overkomt moet je offline ook uitdragen. Het concept social brand reikt verder dan alleen aanwezigheid op social media. In dat geval positioneert het bedrijf in het geheel als "social brand". Ik wil ondernemers helpen dit te bereiken.

Visual storytelling: een decoratieve lampenkap zoals wij bij De Lampenkappenmakers maakten. | advies en ondersteuning !Bewust sociaal op web

Visual storytelling: een decoratieve lampenkap zoals wij bij De Lampenkappenmakers maakten.

De tagline met de tekst meer betrokken klanten door social selling. | advies en ondersteuning !Bewust sociaal op web
Zwart wit foto van Ir. Iwan Koenderman | advies en ondersteuning in social selling aan mkb

Website gebouwd door Iwan Koenderman © 2021